Pieleanu: La PNL lucrurile sunt mai PROFUNDE. Este o DISTORSIONARE

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu spune că PNL-ul menține o ideologie distorsinată, care nu le va permite să treacă de pragul de 22-23 % la alegeri. Sociologul spune de asemenea că și în cazul USR-ului este vorba de o lipsă de imaginație, cei care gândesc strategia acestui partid limitându-se la o singură temă. 

"Merită o scurtă analiză a activității acestui partid în Parlament. Este o lipsă de imaginație semnificativă pentru acest partid și pentru cei care gândesc strategia, să se centreze numai pe tema strictă a haștagului 'fără penali' și să se concentreze doar pe a face scandal, cu toate consecințele de imagine asupra Parlamentului. E destul de subțire imaginația," a spus Marius Pieleanu la Antena 3.

Lucruri mai profunde la PNL 

Totodată, sociologul spune că în cazul Partidului Național Liberal lucrurile sunt mai profunde, există un management inadecvat în acest moment la conducerea partidului. 

"Din păcate, la PNL  lucrurile sunt mult mai profunde. E și o chestiune de opțiune conștientă, aș putea spune. Dacă în cazul USR-ului putem spune că este o grupare fără ideologie, în cazul PNL-ului este cazul este vorba de o ideologie distorsionată, o înțelegere greșită asupra conceptului de drepturi și libertăți individuale. Oamenii așteaptă de la PNL să producă adevărata opoziție și în mod natural PNL-ul trebuie să fie și în Parlament si în afara lui adevărata opoziție la guvernare. Din nefericire, deocamdată activitatea managementului la vârf este unul extrem de inadecvat. Se vede în intenția de vot. PNL-ul nu poate să treacă de 22-23% orice s-ar întâmpla. Sunt însă optimist în privința acestui partid chiar și din perspectiva faptului că este cel mai vechi partid al acestei țări," a mai spus Marius Pieleanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel