Pieleanu: SURPRIZA de la votul moțiunii de cenzură. Grindeanu și Ponta și-au atins obiectivul

Scutaru Cristina / 18 iun 2017 / 11:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Sociologul Marius Pieleanu a spus că s-ar putea să avem o mare surpriză la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Profesorul a făcut referire la tinerii frumoși și liberi din PSD.

"Miercuri sau joi, când se va vota moțiunea de cenzură, vom vedea și caracterele. Vom vedea, de pildă, dacă Liviu Dragnea, a făcut bine prin infuzia, în opinia mea, excesivă, de tineret pe listele eligibile ale PSD. De exemplu, dacă moțiunea ar putea să aibă o problemă, ea nu poate fi decât dacă tinerii frumoși și liberi din PSD vor vota împotriva ei, actuali parlamentari. Este puțin probabil ca vechii social-democrați, trecuți prin multe lupte, să voteze împotriva moțiunii. Surprizele pot apărea de la tinerii frumoși și liberi din PSD", a zis Marius Pieleanu.

Sorin Grindeanu și Victor Ponta și-au atins obiectivul

"Dincolo, însă, am tot spus, dar se pare că nu este o temă care să preocupe: Sorin Grindeanu și Victor Ponta și-au atins deja obiectivul. Obiectivul lor nu este de-a prelua puterea executivă, ci de a-și construi, în Parlament, un pol de putere pe structura noului partid Pro România. Acesta este obiectivul fundamental al aripii Ponta - Grindeanu, nu neapărat preluarea puterii", a mai zis sociologul la România TV.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27