Piedone, şef de campanie al PDL şi UNPR la localele din Bucureşti în 2012

piedone
piedone

Primarul Cristian Popescu Piedone va fi şeful de campanie al PDL şi UNPR în alegerile locale din Bucureşti din anul 2012, a anunţat, marţi, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, la Reuniunea regională a Organizaţiilor UNPR din Regiunea de dezvoltare VIII Bucuresti – Ilfov.

În ovaţiile membrilor UNPR, Udrea a arătat că în acestă campanie cele două partide vor veni cu surpriza de a avea "cel mai bun posibil" şef de campanie, pe primarul sectorului 4, Popescu Piedone.

"Vă las să vă imaginaţi confruntarea dintre Popescu Piedone şi Miron Mitrea", le-a spus Elena Udrea participanţilor la reuniune.

De asemenea, primarii de sector ai PDL Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş, precum şi preşedintele consiliului Judeţean Ilfov, Cristian Rădulescu, au criticat politica PSD şi s-au declarat convinşi că PDL şi UNPR vor câştiga alegerile din anul 2012.

Negoiţă a declarat, în faţa participanţilor, că UNPR este cel mai bine organizat partid de pe şcena politică şi i-a felicitat pe membrii acestuia că s-au desprins de social-democraţia "demagogică, de mahala".

La rândul său, Poteraş a arătat că, prin apariţia UNPR, scena politică se aşează "cum trebuie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel