Piedone se dezice de Grapini după postarea despre diaspora

Partidul Umanist, prin coordonatorul său politic la nivel naţional, Cristian Popescu – Piedone, reacționează față de declarațiile europarlamentarului Maria Grapini.

Astfel, într-o postare de pe contul său de pe o rețea de socializare, aceasta a afirmat că „fără certificat de prost, nu puteți participa la miting", referindu-se la cei care au decis să participe pe 10 august 2018, la protestul organizat de românii din Diaspora.

Cristian Popescu – Piedone ia atitudine față de declarațiile europarlamentarului, considerând că, deși postarea respectivă a fost ștearsă de pe contul acesteia de socializare, declarația rămâne una jignitoare, o palmă pe obrazul democrației și al românilor care, departe de casă, muncesc pentru a-și asigura traiul zilnic.

„Partidului Umanist se delimitează clar de afirmația doamnei Grapini. Ceea ce a susținut dumneaei reprezintă propriul punct de vedere, care contravine flagrant ideilor politice pe care noi le îmbrățișăm. Umaniștii îi susțin pe tinerii care doresc să se întoarcă în ţara pe care vrem întotdeauna liberă şi democratică, aşa cum sunt ţările în care românii noştri muncesc. Este dreptul fiecăruia să-și exprime opinia, fiind un drept câștigat cu sânge în decembrie 1989. Iar asta, cu atât mai mult cu cât o face în mod legal, autorizat, civilizat, organizat. E vremea ca noua generaţie să-şi exprime convingerile şi să-şi revendice drepturile, într-o ţară în care demnitatea, onoare şi curajul să înlocuiască mentalităţile bolşevice care ne-au ţintuit pe loc atâta amar de ani. Considerăm că, dacă tot s-a vehiculat ideea că protestatarii ar trebui să primească certificate, noi, în spirit umanist, dorim să le oferim pe cele ale demnităţii şi curajului", a declarat Cristian Popescu – Piedone, Coordonatorul politic național al Partidului Umanist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel