Nicușor Dan crede că se va retrage Cristian Popescu Piedone din cursa pentru București

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află ce declarații a făcut primarul Capitalei, Nicușor Dan, despre Cristian Popescu Piedone.

Nicușor Dan a fost întrebat cine reprezintă cea mai mare provocare pentru el dintre Cătălin Cîrstoiu și Cristian Popescu Piedone.

„Este o alegere electorală între un public de dreapta și un public stânga - PSD. O să vedem cum se va împărți bazinul acesta, stânga - PSD, între acești doi candidați, când unul abia a intrat și o să vedem cum se împarte. Eu nu am o predicție în momentul ăsta despre cum o să fie”, a răspuns Nicușor Dan.

Cursa lui Piedone pentru Primăria Capitalei

Mai departe, întrebat dacă se va retrage Cristian Popescu Piedone din cursa pentru funcția de primar al Capitalei, Nicușor Dan a spus: „Eu am spus de la început că iau cu rezerve candidatura sa și nu exclud, nu exclud inclusiv o retragere din competiție.”

„V-ar conveni mai mult varianta de trei sau varianta de doi?”, a mai fost întrebat actualul primar al Capitalei. „O să fie alegeri într-un tur și alegerile într-un tur polarizează, inclusiv așa cum votanții de dreapta se duc către candidatul de dreapta cu cele mai mari șanse, așa și în bazinul celălalt o să vedem care dintre cei doi candidați o să pară mai sigur de victorie și atunci votanții se vor duce acolo în majoritate, eu așa cred că se va întâmpla”, a răspuns Nicușor Dan, în direct la B1 TV.

Comentariu editorial: Dar dorește într-adevăr Nicușor Dan retragerea din cursă a lui Cristian Popescu Piedone sau face această declarație tocmai pentru că ținta ar fi opusul? Ca-n ursul păcălit de vulpe: când ursul nimerea scoarța copacului, vulpea striga că o doare și când o prindea de coadă, râdea nepăsătoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel