EXCLUSIV  Piedone face o mișcare ȘOC. Lider PSD, reacție furtunoasă

În Sectorul 4 asistăm la un fenomen politic surprinzător.

Vorbim despre un târg între Răzvan Sava, candidatul PNL la Primăria Sector 4, și Cristian Popescu Piedone, pentru sprijinirea acestuia pentru postul de consilier local. Daniel Băluță, primarul și candidatul PSD al Sectorului 4, a comentat acest subiect la DC News Live.

"Se ridică două probleme: una de legalitate și una de moralitate. Acest tip de abordare pe care contracandidatul meu de la PNL o are este cel puțin îndoielnică. Colegii de la PNL au uitat complet de declarațiile anterioare, au uitat complet de disocierea pe care au marcat-o față de fostul primar. În general, tot discursul pe care PNL București îl are este ipocrit și lipsit de substanță. Îmi doresc ca alegătorii să îi sancționeze pentru că astfel de alianțe contra firii generează și reacția pe care cetățenii o au față de clasa politică.

Astfel de compromisuri generează rezervele societății. Din punct de vedere al aspectului legalității, trebuie spus că este o alianță politică nedeclarată întrucât este normal ca fiecare partid să-și promoveze candidatul și propria listă de consilieri. Este o anomalie care sper să fie sancționată ca atare", a spus Daniel Băluță, candidatul PSD la Primăria Sector 4.

[citeste si]

"Sistemul pe care l-a construit fostul primar este un sistem feudal. Din această cauză există necesitatea de a lăsa un moștenitor al tronului. A ales un personaj care este foarte ușor de păpușat, care nu are coloană vertebrală, care face parte dintr-un partid dispus să facă absolut orice tip de compromis pentru a câștiga. Nu face parte din categoria pe care societatea îi cere", a mai zis social-democratul la DC News Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel