Piedone, din spatele gratiilor: Se face un an de când zac condamnat nevinovat. De 1 mai, închinați un pahar pentru mine

foto Facebook
foto Facebook

Fostul primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, închis în perioada mandatului - chiar la începutul lui - a transmis un mesaj din închisoare. 

”Dragilor, vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știu! Pentru mine... vine luna năpastei. Luna când m-au luat și m-au închis dincolo de Voi. Curând... se face anul de când zac condamnat NEVINOVAT... Dar... am înțeles că așa mi-a fost hărăzit! Sau... așa mi-a fost sortit, stabilit, decis... Regret că mi-au luat munca de o viață, mi-au înlăcrimat familia, mi-au îndurerat soția, copiii, nepoții, mi-au batjocorit cariera, mi-au răpus visurile!Deh...V-ați făcut fiecare dintre Voi o părere despre ce și cum, despre cine și de ce...Dar... Dumnezeu mă știe și mă are-n paza LUI. Știu... e vremea grătarelor lui 1 mai! Mi-ar fi plăcut să stau la taclale și-un vin bun cu familia și prietenii... Dar... deh...D-aia v-am scris... Ca vine 1 mai și fiecare îl cinstește cu grătar, cum e tradiția in România Mare. Vă urez sănătate, distracție plăcută și poftă bună!Închinați un pahar pentru Piedone! Aștept fotografiile! Cu respect, Piedone NEVINOVAT” a scris fostul primar pe Facebook. 

Amintim că acesta a fost condamnat în dosarul Colectiv, acuzat de abuz în serviciu, după tragedia de la clubul care se afla pe raza sectorului în care, la acel moment, era primar, respectiv Sectorul 4. El a fost condamnat în 12 mai, anul trecut, având de ispășit 4 ani de închisoare. În primă instanță, decizia era dublă, dar decizia finală a fost mai blândă cu edilul. Cu toate acestea, fostul primar al Sectorului 5 se consideră nevinovat. 

Curtea de Apel București, deși mai blândă decât Tribunalul, a decis și o serie de pedepse accesorii pentru edil. Condamnat la închisoare pentru emiterea autorizației clubului Colectiv, lui Cristian Popescu Piedone i-a fost interzis și dreptul de a fi ales în orice funcții publice, dar și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat pe o perioadă de 5 ani. 

După condamnare, fiul său a dorit să candideze pentru funcția de primar al Sectorului 5, dar nu au fost organizate alegeri în acest sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel