EXCLUSIV  BLACK FRIDAY 2017. Controversă cu o mega reducere: Am crezut că dau LOVITURA

Black Friday 2017 nu a fost o afacere bună pentru toți românii. Cei mai mulți au așteptat degeaba mult râvnitele reduceri pentru că, în momentul în care s-a dat start promoții, produsele favorite dispăreau în câteva secunde.

Un cititor DC News ne-a povestit, în exclusivitate, ce a pățit de Black Friday 2017. A vrut să cumpere "Travertin Classic Cross Cut Polisat, 60 x 30 x 2 cm - LS" de pe www.piatraonline.ro. Când a încercat să afle câte bucăți au fost pe stoc, nu a primit niciun răspuns.

"Două luni am așteptat să înceapă Black Friday 2017. Piatraonline.ro anunțase că vor fi reduceri importante. Am vrut să cumpăr "Travertin Classic Cross Cut Polisat, 60 x 30 x 2 cm - LS". Prețul era redus cu 80%. M-am bucurat din tot sufletul când am văzut că va fi o astfel de reducere, după cum bine anunțaseră ei. Am așteptat să se facă ora 00:00, în noaptea de joi spre vineri.

Când să dau click pentru a cumpăra produsul, am văzut că nu erau suficiente plăci, mai erau doar două. În mod normal, m-ar fi costat 3500 lei, dar cu reducerea aferentă, trebuia să plătesc doar 710 lei. Credeam că voi da lovitura. Am mers la magazin să aflu câte stocuri au vândut. Un angajat de acolo mi-a zis că nu știe. Apoi, o fată de la ghișeu, după ce a discutat cu o altă persoană, în privat, m-a informat că nu poate să îmi spună câte stocuri au fost", ne-a povestit cititorul.

[citeste si]

Dumneavoastră prin ce peripeții ați trecut de Black Friday 2017?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel