Piața criptomonedelor se prăbușește

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Peste 70 de miliarde de dolari au dispărut în 24 ore.

Piața criptomonedelor înregistrează o nouă cădere. Primele informații arată că peste 70 miliarde de dolari au dispărut din valoarea industriei, în doar 24 ore, așa cum anunță profit.ro. Cele mai recente informații arată că peste 70 miliarde de dolari au fost șterse din valoarea pieței cripto, totul în decursul a 24 ore. La ora actuală, Bitcoin a scăzut sub 20.000 de dolari.

După un val de vânzări la nivelul burselor din SUA și prăbușirea unui creditor axat pe criptomonede, moneda digitală menționată anterior înregistrează un minim al ultimelor două luni de zile. Bitcoin se tranzacționează în scădere cu aproape 8%, la 19.900,28, iar în același timp, Erther este redus cu peste 8%, la 1.400,63 dolari. Mișcarea prețurilor din acest segment și piețele bursiere din SUA sunt într-o strânsă corelație cu vânzarea de criptomonede. Principalii indici americani de la Nasdaq au închis în scădere, așa cum arată sursa menționată la început.

Președintele Rezervei Federale a SUA a precizat că ratele dobânzilor ar putea suferi o majorare. Jerome Powell a menționat că acestea ar putea fi mai mari decât se așteaptă, iar în cele din urmă, vor avea o influență considerabilă atât asupra criptomonedelor, cât și asupra acțiunilor, mai exact, la nivelul activelor de risc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel