Pițurcă, umilință pentru Dică: Nu are scuze. Ăsta a fost planul lui

Nicolae Dica
Nicolae Dica

Victor Pițurcă l-a atacat dur pe Dică după ce FCSB a pierdut campionatul. Fostul selecționer consideră că Dică s-a compromis și nu are nicio scuză deoarece primește ordin de la Becali în ceea ce privește formarea echipei. Pițurcă a precizat și care crede el că a fost planul lui Dică.

"Gigi Becali face echipa, face schimbările, face tot la FCSB și asta se vede în rezultate. Știm cine mută în minutele 30. Oricât aș vrea să îl apăr pe Dică, s-a pus într-o ipostază în care nu mai are scuze.

Dacă ar fi fost numărul 1 la echipă și s-ar fi ocupat de tot, ar fi fost ok. Spuneai că a terminat pe locul 2, a ajuns în primăvara europeană. Acum este o bilă neagră în cariera lui.

Încerc să îl înțeleg și pe el. Era antrenor la o echipă de Liga a 3-a. A fost o oportunitate să vină la o echipă care se bate la titlu. Putea să prindă un contract bun prin Arabia, de câteva sute de mii de euro. Probabil ăsta a fost planul lui. Ăia din Golf nu știau cum arată lucrurile aici, n-ar fi știut că nu decide Dică la FCSB", a declarat Victor Pițurcă la Telekom Sport, citat de GSP.

FCSB a pierdut campionatul în fața ardelenilor de la CFR Cluj, asta cu toate că finanțatorul echipei, Gigi Becali a cheltuit o sumă impresionantă pentru transferuri de aproximativ 9 milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel