Philip Hammond, ministrul britanic de Externe: Mă voi întâlni cu Iohannis și Ponta

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, spune că se va întâlni, în cadrul vizitei oficiale în România, cu președintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta și ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

"Mă îndrept spre București pentru următoarea etapă a turneului meu în capitalele Uniunii Europene. Voi discuta despre reformele europene cu Victor Ponta, președintele Iohannis și ministrul de Externe Aurescu", a scris Hammond pe Twitter.

Ambasadorul britanic în România, Paul Brummell, a spus că este încântat să-l primească în România pe Philip Hammond pentru discuții legate de reformele UE și parteneriatul strategic româno-britanic.

Ministrul de Externe al Marii Britanii, Philip Hammond, se va întâlni miercuri cu omologul său român, Bogdan Aurescu, în cadrul unei vizite oficiale a diplomatului britanic la București, potrivit unui comunicat transmis redacției DC News de Ministerul Afacerilor Externe.

Euroscepticul Hammond, fost ministru al Apărării, conduce diplomația britanică din iulie 2014, când l-a înlocuit pe William Hague. Agenda discuțiilor cu partea română va include și problema imigranților români, în contextul în care guvernul conservator al Londrei încearcă să limiteze libera circulație.

Philip Hammond, șeful diplomației britanice, vizită în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel