Philip Gordon, la sediul de campanie al lui Traian Băsescu

Philip Gordon, asistent al secretarului de stat american, Hillary Clinton, a sosit, luni, la sediul de campanie al lui Traian Băsescu, unde va avea o întâlnire cu preşedintele suspendat, Traian Băsescu,  înaintea discuţiilor programate cu  Crin Antonescu și Victor Ponta.

 UPDATE:  ora 12,05

După circa o oră de consultări cu staful președintelui suspendat, Traian Băsescu, emisarul american, Philip Gordon, însoțit de ambasadorul Mark Gitenstein, au părăsit  sediul de campanie fără a fece niciun fel de declarații.

La discuţii au mai participat consilierii preşedintelui suspendat Cristian Diaconescu, Iulian Chifu, Bogdan Mănoiu şi Bogdan Oprea.

Luni, în jurul orelor 11,00, Philip Gordon a venit însoţit de către ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein.

Oficialul american a fost întâmpinat de către Cristian Diaconescu, iar Philip  Gordon nu a făcut nicio declaraţie la sosirea sediului de campanie al lui Traian Băsescu.

 Preşedintele interimar, Crin Antonescu, va avea luni, la ora 13.00, o întâlnire cu Philip Gordon, la Palatul Cotroceni.  De asemenea, premierul Victor Ponta se va întâlni la ora 17.00 cu oficialul american.

Asistentul secretarului de stat american Hillary Clinton, Philip H. Gordon, a venit la Bucureşti "pentru a discuta despre îngrijorarea Statelor Unite în legătură cu ultimele acţiuni guvernamentale care ameninţă separarea democratică a puterilor în stat şi slăbesc independenţa instituţiilor statului".

 Potrivit informațiilor De Ce News, emisarul american va avea o întâlnire și cu membri ai societății civile apropiate de PDL, fără ca celelalte ONG-uri, care sunt ostile președintelui suspendat, Traian Băsescu, să fie invitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel