Philip Clements: cum vrea să-l recucerească pe Florin Marin

phillip clements
phillip clements

Philip Clements, vicarul britanic în vârstă de 79 de ani care a făcut deliciul presei cu relaţia amoroasă pe care a avut-o cu mai tânărul său partener român, Florin Marin, speră să se reaprindă flacăra iubirii. 

Vicarul Philip Clements care a făcut deliciul presei tabloide din România oficializându-şi relaţia cu românul Florin Marin, în vârstă de 24 de ani - relaţie care s-a terminat după numai câteva luni, speră să se reaprindă flacăra iubirii dintre cei doi, relatează publicaţia dailymail.co.uk.

Preotul în vârstă de 79 ani declară că încă speră ca relaţia cu tânărul român să se reînchege chiar şi după ce a rămas fără locuinţa din apropierea orașului Sandwich, Kent, pe care, spune acesta, a vândut-o pentru a-i lua iubitului său un apartament de lux în Bucureşti. 

Vicarul pensionar Philip Clements, în vârstă de 79 de ani, a avut o relaţie cu Florin Marin, în vârstă de 24 de ani, după ce s-au cunoscut pe o pagină de întâlniri.

[citeste si]

Însă relația s-a înrăutățit și - după ce domnul Clements și-a vândut locuința în apropierea orașului Sandwich, Kent, pentru a-i cumpăra un apartament în România - cei doi s-au despărţit.

Philip Clements a vorbit acum despre speranțele sale de a reaprinde relația sa cu iubitul său înstrăinat și a promis că-i scrie românul iubitor de partid în voința sa.

Cuplul a sărbătorit luna trecută prima lor aniversare în Spania, iar Phillip Clements speră că, după această reîntâlnire, relaţia lor va renaşte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel