Petru Lakatos: UDMR nu a fost consultată cu privire la strategia fiscală

Petru Lakatos
Petru Lakatos

UDMR-ul, lăsat din nou la uşă de partenerii de coaliţie. După ce nu au fost consultaţi în legătură cu reorganizarea administrativ-teritorială a României şi cu rectificarea bugetară, reprezentanţiilor minorităţii maghiare nu li s-a cerut părerea nici cu privire la strategia fiscală propusă de Guvernul Boc.

Deputatul UDMR Petru Lakatos a declarat, la Realitatea TV, că minoritatea maghiară nu a fost consultată la realizarea strategiei fiscale şi că speră ca proiectul de strategie să se modifice esenţial.

"Strategia a fost discutată în aprilie-mai şi acum s-au adus îmbunătăţiri zis în ghilimele, deci modificări. Se intenţionează prezentarea sau introducerea şi altor măsuri. Aceste lucruri nu au fost discutate la nivelul Uniunii şi nu pot să fiu de acord că tot în această strategie nu se vorbeşte nimic despre recuperarea diferenţei de salariu cum a fost promisiunea, nu se vorbeşte nici de lupta împotriva evaziunii fiscale. Această strategie trebuie îmbunătăţită în Parlament", a spus Petru Lakatos.

Întrebat dacă UDMR este dispusă să treacă de cealaltă parte a baricadei politice în cazul în care premierul Emil Boc şi PDL nu oferă o relansare economică, Lakatos a răspuns: "Noi suntem dispuşi în prima fază să ne aducem contribuţia şi aşteptăm un răspuns în acest sens. În funcţie de răspuns vom discuta şi ceilalţi paşi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel