PETROM vine cu oferte de sărbători

În luna aprilie, stațiile Petrom sunt soluția potrivită pentru a economisi timp și bani. Dacă ești în mișcare, dar nu ai timpul necesar pentru a te dedica 100% cumpărăturilor, în stațiile Petrom vei reuși să rezolvi mai multe dintre prioritățile tale zilnice.

 Weekend-ul te așteaptă cu reduceri

Profită de discount-ul la carburanți oferit în fiecare weekend și plănuiește noi aventuri alături de familia ta!
Te așteptăm în fiecare week-end cu o reducere de 6 bani/litru la Benzina Standard 95, Benzina Extra 99 și GPL auto și o reducere de 3 bani/litru la Motorina Standard și Motorina Extra.
Pentru ca weekendul tău să fie complet, te poți bucura de ofertă săptămânal, începând de vineri, ora 23:00, până duminică la ora 23:00.

Promoția este valabilă începând cu data de 10 aprilie și se desfășoară până la data de 5 iulie 2015, la ora 23:00, în cele 190 de stații Petrom selectate. Poţi consulta aici lista staţiilor selectate și regulamentul campaniei.

Experimentează cumpărăturile rapide în stațiile Petrom

Uneori, timpul este principalul tău inamic. Vrei să ajungi acasă mai repede, însă mai ai câteva produse pe lista de cumpărături și prea puțin timp la dispoziție? Petrom îți oferă soluția pentru a-ți transforma timpul în cel mai bun prieten!

Citește și: Petrom vine cu promoții de primăvară

De acum poți achiziționa din stațiile noastre apa plată Bucovina la 5 l cu numai 5.99 lei. Pe lângă prețul accesibil, ai avantajul de a face cumpărături rapide.

Astfel, în perioada 1-30 aprilie 2015 îți valorifici timpul și te bucuri de o soluție rapidă, simplă și accesibilă în stațiile Petrom.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Dublu avantaj pentru doza ta zilnică de energie

Uneori ai nevoie de și mai multă energie pentru a face față provocărilor zilnice. Dublează-ți energia cu Petrom, care vine cu o ofertă pe placul tău. Cu doar 12.99 lei poți achiziționa două doze de Red Bull Clasic, ce te vor ajuta să fii activ toată ziua.
Oferta este valabilă în perioada 1-30 aprilie 2015 în toate magazinele Petrom din țară, în limita stocului disponibil.
Mai mult decât atât, în luna aprilie Petrom te așteaptă cu o gamă de produse românești de cea mai bună calitate și te ajută să economisești timp și bani pentru a te bucura de clipele petrecute alături de cei dragi.

Descoperă pe www.petrom.ro ofertele pregătite pentru tine în stațiile Petrom!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel