Petrom, promoții în prag de concedii

Petrom vine cu oferte în luna iunie,  motiv de relaxare pentru clienți datorită încrederii acordate de aceștia produselor și serviciilor.

Alimentarea în stațiile Petrom aduce clienților sentimentul de siguranță, datorită standardelor europene la care se ridică fiecare tip de carburant, iar pauzele devin ocazii perfecte pentru a petrece clipe de neuitat alături de familie.

Familia Dacia recomandă familia de carburanți Petrom!

Siguranța drumului cu mașina alături de familie și prieteni este esențială pentru Petrom, de aceea are grijă ca fiecare tip de carburant, benzină sau motorină, să respecte standardele europene și motorul mașinilor.

Carburantul Petrom este de cea mai înaltă calitate, iar clienții se bazează pe această calitate zilnic. Toate acestea sunt motivul pentru care unul dintre cele mai puternice nume românești se alătură Petrom.

Mai multă energie la un preț avantajos!

În luna iunie stațiile Petrom oferă clienților mai multă energie la un preț avantajos.

Energia vine din interior, însă uneori activitățile zilnice sunt adevărați consumatori de energie. Stațiile Petrom vin cu ajutor și cu o ofertă de nerefuzat. Energizantul Rienergy cu gust plăcut și răcoritor este disponibil la preț special de 1,99 lei.

Astfel, luna iunie aduce în primul rând relaxare și încredere clienților care pornesc la drum alături de familie, dar și energie celor care au nevoie de ea!

Descoperă pe www.petrom.ro ofertele si serviciile pregătite pentru tine în stațiile Petrom!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel