Petrom, noi promoții de vară în stațiile de alimentare

Luna august aduce clienților Petrom oferte speciale pe placul tuturor.

Vara este momentul potrivit pentru drumeții și weekend-uri alături de prieteni, activități în aer liber și câte o evadare din cotidian. Iar Petrom are toate cele necesare pentru a oferi clienților un weekend de neuitat!

Discount-uri de weekend pentru toată vacanța

Fie că au plănuit un weekend la mare sau la munte, fie că pleacă într-un concediu prelungit, vara aceasta clienții sunt întâmpinați în stațiile Petrom cu o reducere de 6 bani/litru la Benzina Standard 95, Benzina Extra 99 și GPL-ul auto și o reducere de 3 bani/litru la Motorina Standard și Motorina Extra.

Oferta este valabilă în fiecare săptămână, începând de vineri, ora 23:00, până duminică la ora 23:00, până la data de 4 octombrie 2015, în cele 190 de stații Petrom selectate.

Clienții pot consulta AICI lista stațiilor selectate și regulamentul campaniei.

Alfers aduce premiile verii la Petrom!

Doar în luna august clienții care achiziționează din stațiile Petrom produse Alfers, au șansa de a câștiga 20 de biciclete Pegas, 2000 de napolitane Alfers, 100 de grătare pliabile, pentru momentele de relaxare petrecute alături de prieteni și 50 de corturi de plajă.

Tot ce trebuie să facă este să păstreze bonul primit la casă atunci când achiziționează produse Alfers și să își încerce norocul prin intermediul cardului răzuibil primit la casa de marcat. Produsele participante sunt Alfers 142g Cacao, Alfers 142g Lamâie, Alfers 142g Crema Cacao și Rom, Alfers 142g Vanilie și Vafă Cacao.

Promoția este valabilă până la sfârșitul lunii august.

Hidratare la preț avantajos!

Luna aceasta căldura devine din ce în ce mai greu de suportat, însă în stațiile Petrom clienții găsesc un moment să se răcorească și să se hidrateze.

Apa minerală naturală plată sau carbogazoasă Dorna la 2 l costă numai 2,29 lei.

Mai mult decât atât, pentru clienții care își doresc ceva răcoritor, baxurile de bere Ciuc Premium 24 x 500ml sau Golden Brau 24 x 500 ml, pot fi achiziționate la preț special de numai 59,99 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel