PETROM, noi campanii în stațiile de alimentare

Compania PETROM vine cu noi oferte de nerefuzat de către automobiliști. Collect-Point este un nou serviciu PETROM pentru expedierea corespondenței. De asemenea, PETROM continuă campania Happy Weekend.

La Petrom alimentezi și pleci de două ori mai relaxat

Dacă ești utilizator al cardului Star Forte emis de Banca Transilvania, la fiecare tranzacție cu acest card, în valoare de minim 100 de Ron, realizată în oricare dintre stațiile Petrom, beneficiezi de plata cumpărăturilor în 2 rate fară dobandă.

Pentru mai multe detalii despre mecanismul campaniei și utilizarea cardului Star Forte, consultă regulamentul campaniei, disponibil pe www.starbt.ro şi, la cerere, în toate stațiile Petrom din România.

Happy Weekend

Profită de discountul la carburanți din fiecare weekend și plănuiește noi aventuri alături de familia ta!
În fiecare weekend, de vineri începând cu ora 23:00 până duminică la ora 23:00, PETROM te invită să beneficiezi de o reducere de 5 bani/litru la toți carburanții Petrom: Benzina Standard 95, Benzina Extra 99, Motorina Standard, Motorina Extra si GPL auto.

Promoția este valabilă până la data de 5 aprilie 2015, la ora 23:00, în 190 de stații PETROM selectate.

Consultă  AICI lista staţiilor selectate și regulamentul campaniei.

Corespondența și coletele merg pe drumul cel mai rapid: de la Petrom la destinație

Stațiile Petrom te așteaptă cu un nou serviciu de curierat rapid – Collect Point – pentru ca tu să expediezi corespondența în siguranță, oriunde este nevoie.
Expedierea unui colet este mai simplă ca niciodată!

Economisești timp trimițând corespondența prin Collect Point, noul serviciu de curierat rapid prin FAN Courier, disponibil în stațiile noastre! Corespondența și coletele tale merg pt drumul cel mai rapid, în 24 de ore, către oricare dintre cele 3.500 de locații din toată țara.

Tot ce trebuie să faci este să completezi eticheta cu număr unic de expediere (AWB) și să predai coletul unuia dintre angajații noștri.

Plata se face rapid, printr-un simplu SMS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel