Urmărește emisiunea live


Petrom, în ianuarie economisești și primești mai mult

Petrom dă startul avantajelor pentru clienţi în 2016, începând cu discount-uri la gama de carburanți, pentru toți clienții care călătoresc în weekend și continuând cu campania celor 8,5 milioane de premii garantate.

În weekend, călătorești mai mult cu carburanții Petrom!

Undă verde pentru plimbări de weekend pe pârtiile de ski şi alte destinaţii atractive: începând cu data de 15 ianuarie, stațiile Petrom aduc noi reduceri la carburant.

În fiecare weekend, clienții beneficiază de o reducere de 6 bani/litru la Benzina Standard 95, Benzina Extra 99 și GPL auto și o reducere de 3 bani/litru la Motorina Standard și Motorina Extra. Astfel, călătoriile cu mașina în weekend sunt mai plăcute.

În fiecare săptămână, până la data de 15 aprilie, șoferii pot profita de această ofertă, începând de vineri, ora 23:00, până duminica la ora 23:00, în cele peste 190 de stații Petrom selectate din țară.

Te aşteptăm în staţiile Petrom, cu 8.500.000 de premii garantate!

Campania noastră care pune în joc 8.500.000 de premii garantate continuă, pentru şoferii care ne vizitează staţiile.
La fiecare achiziție de produse și servicii disponibile (carburanți, produse din magazin, servicii de spălătorie), în valoare de minimum 75 de lei (TVA inclus), clienţii primesc pe loc un talon răzuibil, ce conține garantat un premiu. Totodată, cei care alimentează de minimum 75 lei (TVA inclus) din orice tip de carburant premium Extra (Benzină Extra 99, Motorină Extra), primesc 2 taloane răzuibile cu premii garantate.
Se pot câştiga premii instant constând în bonuri de carburant cu valori cuprinse între 50 și 200 lei, tablete, raclete de gheață, tricouri, băuturi calde, saci de umăr, tricouri și multe altele sau premii în reduceri considerabile de preț valabile pentru toate produsele și serviciile înscrise în promoție, comercializate în stațiile Petrom.

Consultaţi regulamentul campaniei și detalii despre premiile oferite, accesând: www.petrom.ro sau pagina de https://www.facebook.com/StatiilePetrom.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel