Petrolul Ploiești, de neînvins în meciurile de verificare

FC Petrolul Ploiești și-a continuat seria meciurilor de verificare din această iarnă cu încă o victorie, bifată vineri, în fața colegei de eșalon Dunărea Călărași.

Partida s-a desfășurat pe terenul sintetic de la Tărlungeni, suprafață pe care cele două formații și-au desfășurat pregătirile în această săptămână, și s-a încheiat cu succesul la limită al „lupilor galbeni”, scor 2-1 (2-0). Ambele reușite ale elevilor lui Viorel Moldovan s-au consemnat în prima repriză.

Buhăescu a deschis scorul în minutul 17, cu un șut din marginea careului mic. Apoi, după o bară a aceluiași Buhăescu în minutul 41, chiar înainte de pauză Roige a majorat diferența, mijlocașul spaniol fructificând, din 6 metri, o centrare ideală venită, de pe stânga, de la Vajushi.

După reluare, petroliștii și-au mai trecut în cont, printre alte ocazii, încă o bară, prin Țicu, cel care a nimerit transversala cu un șut de la 25 de metri. Finalul le-a aparținut oaspeților, Fotescu trimițând în bara din dreapta lui Kitanov, iar Bud fiind cel care a redus handicapul în minutul 74. Djuric a fost aproape de egalare, la o lovitură liberă de la 25 de metri, bătută direct pe poartă, la care Kitanov a avut un reflex salvator.

Sâmbătă „lupii” au programat un nou test, cu formația de eșalon trei ACS Odorheiu Secuiesc. În cea de-a doua săptămână de cantonament, ploieștenii vor mai juca, la Tărlungeni, cu Aerostar Bacău și ACS Kids Tâmpa Brașov, iar sâmbăta viitoare, înainte de plecarea într-un nou cantonament la munte, mai au programat un meci de verificare cu U Craiova 1948, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel