Petrescu, reacție vehementă la adresa FCSB-ului

dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu a vorbit despre întâlnirea de peste două etape dintre liderul CFR Cluj și FCSB.

Atât Gigi Becali, cât și oficialul FCSB Valeriu Argăseală, fost arbitru, au acuzat în nenumărate rânduri faptul că ardelenii sunt avantajați de arbitrii. Dan Petrescu a avut o reacție la conferința de presă. Acesta a propus ironic să arbitreze meciul tocmai Valeriu Argăseală.

"Să arbitreze cine vrea. Dacă vrea, să vină și să arbitreze Argăseală. Nu am probleme. Eu îmi doresc orice arbitru, fie străin, fie român. Dar să nu greşească. Şi dacă se va greşi, asta e. O să mergem mai departe. Oricum nu este un meci capital

Budescu şi Alibec sunt jucători extraordinari. Să nu uităm câţi bani a plătit Steaua ca să îi ia. Sunt jucători de echipa naţională. Cu Plzen au făcut un meci foarte bun, fiind aproape de nivelul lor maxim. Acum au încredere mare și sunt convins că duminică se vor odihni, în meciul cu Mediaş, ca să fie gata pentru meciul de joi, împotriva noastră. Dar până atunci noi trebuie să ne gândim la meciul cu Chiajna. Dacă ne gândim la Steaua, o să păţim ce am păţit la Timişoara", a spus Petrescu la conferința de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel