Petreceri Maior, Ponta, Dragnea, Kovesi, Livia Stanciu. Victor Ponta: Am TĂCUT, dar adevărul iese la iveală

Victor Ponta a reacționat după ce George Maior a confirmat la audierile din comisia SRI că  au avut loc petreceri la sedii ale  Serviciului cu ocazia Zilei Naţionale a României, a Zilei SRI, a zilelor de naştere. Maior a spus că printre participanți s-au numărat Victor Ponta, Liviu Dragnea, Laura Codruţa Kovesi și Livia Stanciu. 

Ponta spune că nu a vrut să vorbească despre aceste lucruri pentru că nu ar fi vrut să spele lucrurile murdare în public. 

"Timp de doi ani am suportat mizeriile si minciunile la adresa mea spuse la televiziuni de "oamenii" lui Dragnea / am tot tacut deorece nu doream sa "spal rufele murdare" in public si mai ales nu doream sa fac rau PSD si oamenilor care au votat si au crezut in acest Partid.

Stiu insa ca pana la urma adevarul iese la iveala / si mai stiu ca oamenii simt cat de mult au fost si sunt inca mintiti de catre Liviu Dragnea.

Poate acum intelegeti cu adevarat de ce toata aceasta sceneta cu "revocarea" Laurei Codruta Kovesi este inca o pacaleala uriasa prezentata de "Daddy" Mincinosul!" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

Aceleași persoane la petrecere

Fostul șef al SRI, George Maior a menţionat că persoanele care veneau la petreceri erau de regulă cam aceleaşi. 

"Nu am stat să detaliem să vedem dacă există vreo diferenţă: instituţii de parchet, armată, interne, SIE, STS, SPP, conducerea din ÎCCJ, acestea erau persoanele. Au fost la acele evenimente în mare cam aceleaşi persoane. (...) A spus (Maior - n.r.) că au fost întâlniri la K2 şi T 14 şi a fost întrebarea aceasta legată de tăierea porcului şi a spus că a fost o masă de Crăciun şi atât, pe care a confirmat-o că a existat. Cred că a confirmat şi domnul Dragnea şi doamna Kovesi la masa aceea de Crăciun", a spus Claudiu Manda, șeful Comisiei pentru verificarea activității SRI, după audierea lui George Maior. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel