Petre Stoian Mâțu, ”vărul” candidatului ARD, Ion Mâțu, îi face reclamă lui Tudor Chiuariu, USL

chiuriu-matu
chiuriu-matu

”Uite-l! E Mâțu! Tu! Da, tu! Vino și votează-l!”, se spune în clipul electoral cu imagini din ”Motanul încălțat”.  Ioan Mâțu, candidat ARD la Senat , mai poate câștiga doar în desenele animate descărcate gratis de la Disney. În Colegiul 2, Mehedinți, nu prea are șanse.

Cunoscut ca văr al candidatului ARD Ioan Mâțu, un celebru interpret mehedințean de muzică populară îl susține în această campanie electorală pe contra-candidatul său de la USL, Tudor Chiuariu. Petrică Mâțu Stoian a făcut publică susținerea pentru candidatul USL în timpul unei emisiuni la EtnoTV. Mai mult, Petrică Mâțu Stoian l-a invitat la emisiunea pe care o moderează pe fostul ministru Tudor Chiuariu. Contactat telefonic, Ioan Mâțu ne-a declarat că nu are nicio legătură de familie cu interpretul de muzică populară.  Doar că sunt născuți în același județ.  Apropiați ai fostului prefect ne-au declarat că acesta era bucuros când se vorbea de vărul său, Petrică, neîncercând să nege rudenia, mai ales că numele de Mâțu nu este foarte răspândit, ca Popescu. Unii chiar au fost lăsați să creadă că îi este frate. După intrarea lui Mâțu Stoian în campanie, de partea lui Chiuariu, politicianul e chiar obligat să se disocieze de ”vărul” său.

Alianța grupată în jurul PDL are mari probleme de imagine, iar candidații acesteia sunt chemați să dea socoteală pentru dezastrul guvernării Boc și pentru susținerea înverșunată a lui Traian Băsescu.  Umiliți în permanență de pedeliști, actorii sau cântăreții au ieșit public să sprijine USL, atât la mitinguri, cât și pe scenă.

Ioan Mîțu a fost Prefect al judeţului Mehedinţi, între 2009-2012.  Tudor Chiuariu a fost una dintre victimele lui Traian Băsescu, care l-a îndepărtat din guvern cu ajutorul unui dosar inventat. Chiuariu a fost hărțuit trei ani de Justiția băsistă, care, în final, a trebuit să-i recunoască nevinovăția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel