Petre Roman, atac dur: Trebuia să se lege cu lanțuri de Guvern

Prezent la Bu­zău, Petre Roman a lansat un atac dur la adresa primarului Constantin Boșcodeală, pe tema lipsei sale de reacție față de închiderea uneia dintre cele mai importante întreprinderi românești, fabrica de geamuri Gerom.

VEZI ȘI: Oana Stancu, dezamăgită: Regret că astăzi e respins

"Pe mine, în această vizită de la Buzău, m-a necăjit foarte tare o situație, pe care eu o consider un exemplu – mai rău de negativ nu se poate! -, în legătură cu GEROM. Nu pot să cred că GEROM s-a închis! Într-o țară unde se constru­iesc, s-au construit sute și mii de clădiri de birouri, unde totul este pe bază de geam tras – este vorba de mii și mii de clădiri -, într-o țară în care se produc cam 400-450 de mii de automobile, și deci, tot atâtea parbrize, tu închizi singura fabrică ce le putea produce? Este de o gravitate extremă!

Și, de vină sunt conducătorii, începând cu primarul. Îmi pare rău să o spun, pentru că am contribuit, cred că nu puțin, în 1996, când l-am făcut primar. Trebuia să se lege cu lanțuri de Guvern! Nu glumesc! Ce prim-ministru putea să-l refuze? Hai să facem din această chestiune o problemă națională! De unde vin geamurile trase pentru miile de buildinguri cu birouri, de unde vin parbrizele? Păi ce, eu, ca prim-minstru, nu știu ce am de făcut, pentru a determina ca o investiție de genul acesta să continue să trăiască? Îmi pare rău că la Buzău găsesc cel mai strigător exemplu negativ în legătură cu ceea ce se întâmplă în industria românească", a spus Petre Roman, scrie Opinia Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel