Petre Emanoil Neagu, lider PSD, implicat într-un accident rutier. "Ce era să fac?"

Social-democratul Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, a fost implicat într-un accident rutier.

Evenimentul a avut loc în satul Cândești, comuna Vernești, unde în fața mașinii PSD-istului a ieșit, dintr-o curte, un autoturism care a virat în fața președintelui Consiliului Județean Buzău. 

"Veneam spre Buzău, pe DN 10, și, în Cândești, un domn cu un autoturism Dacia a virat în fața mea, la cinci metri, ieșind dintr-o curte. L-am atins ușor și am lovit un pom. Ce era să fac, să intru în el? Bine că nu s-a întâmplat mai rău! Omul s-a speriat rău, erau și alți cetățeni pe marginea șoselei... Am făcut înțelegere amiabilă, am rămas prieteni", a zis Petre Emanoil Neagu. 

La locul accidentului s-a aflat o echipa de polițiști de la postul din localitatea Vernești, dar, având în vedere circumstanțele și înțelegerea apărută între cei doi șoferi, nu a fost încheiat un raport privind evenimentul, toată situația urmând a fi explicată în fața unui reprezentant al firmei de asigurări la care șoferul vinovat avea încheiată polița, scrie Șansa News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel