Petre Daea mânâncă jambon din porbagaj

Petre Daea
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, lovește din nou. El laudă "savoarea şi gustul cărnii" de porc din rasa Bazna şi postează pe Facebook o înregistrare video în care mănâncă jambon de porc de Bazna chiar din portbagajul unei maşini.

Duminică, ministrul Petre Daea, aflat în judeţul Alba, la crescători de porci din rasa Bazna, a postat pe Facebook o înregistrare video în care mănâncă jambon de porc de Bazna din portbagajul unei maşini.

Femeia care îi dă ministrului jambon, dar şi pâine şi slănină aflate în portbagajul unei maşini îi povesteşte despre calităţile acestor produse.

"Spaniolii vând cu până la 3.000 de euro un astfel de jambon, iar noi nici măcar nu promovăm această rasă. De ce ei pot şi noi nu putem? De ce, specificul nostru naţional unde e?", spune femeia, care îi dă ministrului şi slănină. "Şi slănina e ca untura, se unge pe pâine".

Ministrul Petre Daea este în vizită în judeţul Alba şi a mers la o fermă din comuna Bucerdea Grânoasă unde sunt crescuţi porci din rasa Bazna, dar şi oi şi păsări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel