Petre Daea, întrebat dacă i s-a propus funcţia de premier: Aici sunt lipsit de modestie

Rodica Mitu / 19 ian 2018 / 14:42 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, vineri, întrebat dacă i s-a propus funcţia de premier, că este o variantă foarte bună de inginer agronom.

'Eu sunt o variantă foarte bună de inginer agronom, cu 50 de ani vechime, cu experienţă în domeniu şi aici mă văd şi eu foarte bun ca inginer agronom', a spus Petre Daea.

La insistenţele jurnaliştilor de a răspunde la această întrebare, acesta a menţionat că 'astăzi este setat pe Ancheta Structurală în Agricultură'.

De asemenea, actualul ministru al agriculturii a refuzat să răspundă şi la întrebarea dacă va face parte şi din viitorul cabinet. 'Eu v-am spus dumneavoastră, şi aici sunt lipsit de modestie, că eu sunt premiat şi am fost premiant în activitatea mea agricolă. Rămân legat trup şi suflet de această activitate pentru că pe aceasta o ştiu şi mi-ar fi greu să fac alta la vârsta mea, deşi nu sunt lipsit de forţă fizică şi de capacitate mentală să înţeleg întrebarea dumneavoastră unde m-ar putea duce. Nu o să primiţi un asemenea răspuns pentru că eu rămân consecvent răspunsului iniţial şi v-am spus că indiferent unde îmi puneţi întrebarea răspunsul este acelaşi. În al doilea rând, eu sunt agronom, sunt inginer cu facultatea la zi, şi rămân în activitatea aceasta zi de zi. Rămân în activitatea mea de inginer agronom căutând în sol cu mintea şi cu degetele soluţii pentru a creşte plantele în Ţara Românească, în aşa fel încât şi dumneavoastră şi eu şi toţi care ne văd să aibă satisfacţia că putem să realizăm în agricultură ce ne propunem: să asigurăm hrana ţării şi să fie bine pentru toţi', a mai spus Daea.

[citeste si]

Institutul Naţional de Statistică a organizat vineri o conferinţă de presă privind perspectivele de dezvoltare ale agriculturii româneşti prin prisma rezultatelor Anchetei Structurale în Agricultură 2016 (ASA 2016).  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28