Petrache recunoaște. SRS: Iohannis a încălcat Constituția/ Chirieac: Aberații. Este absurd

În emisiunea România 9 de la TVR 1 de miercuri, s-a discutat, printre altele, despre întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL.

Marian Petrache, vicepreședinte PNL, a fost unul dintre invitați, însă a refuzat să devoaleze ceea ce s-a discutat la întâlnirea de la Vila Lac 2. Acolo au fost prezenți 10 lideri liberali, 5 reprezentând vechiul PNL și 5 reprezentând fostul PDL.

”A fost o întâlnire solicitată de președinte, într-adevăr. Au fost oamenii pe care i-ați indicat. ce s-a discutat... e o problemă internă a PNL-ului”, a spus Petrache. 

”A încălcat Constituția pentru că a discutat despre ceea ce trebuie să se întâmple cu PNL în perioada următoare, ori aici s-a implicat direct în viața politică” a replicat Sorin Roșca Stănescu, invitat și el de moderatorul Ionuț Cristache în platoul România 9.

”S-a discutat despre candidatura președintelui Iohannis. Chiar dacă indirect. Fie vorba între noi, aberațiile astea din Constituție trebuie modificate! Este absurd să crezi că o persoană, dacă ajunge președinte, susținut de un partid politic se derobează, îndată ce ajunge la Cotroceni, de acel partid. Problema este că domnul Iohannis chiar a făcut-o. El a respectat Constituția că de asta s-a dus pe tobogan Partidul Național Liberal.” a intervenit analistul politic Bogdan Chirieac, în aceeași emisiune.

Vezi și: Iohannis, înaltă trădare. Chirieac: PSD-ul să se gândească de mai multe ori


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel