Marian Petrache, PNL: Va exista cvorum la votul pentru MRU

Secretarul general al liberalilor, Marian Petrache, a anunțat cu doar câteva ore înainte de votul în Parlament pentru numirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la conducerea SIE câți parlamentari a convins PNL să fie prezenți la ședința de plen, programată, marți, la ora 17:00. 

Întrebat de realitatea.net care este cvorumul de ședință pe care mizează PNL, pentru ședința în care se va vota pentru numirea lui MRU la conducere SIE, Marian Petrache a afirmat: "Eu vă spun cu aproximativ trei ore înainte de ședință, că vom avea un cvorum care depășește 287. Vor fi cel puțin 280 de parlamentari. Pentru asta, PNL a purtat foarte multe discuții cu mulți parlamentari", a precizat liderul liberal.

Solicitat să precizeze cine sunt liberalii care vor lipsi de la ședința de astăzi, Marian Petrache a explicat: "Cei care nu pot veni, nu vin din motive clare: sunt plecați în SUA sau în alte deplasări".

Votul în Parlament pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE va avea loc marţi, la ora 17:00, iar audierea în Comisia SIE era programat la ora 11.00, dar pentru că PSD a boicotat ședința, MRU nu a fost audiat.

Votul pentru MRU la șefia SIE, fără avizul Comisiei parlamentare. Comisia SIE, fără cvorum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel