Petiție adresată lui Iohannis și Orban. ”Vor apărea scăderi dramatice ale veniturilor dvs”

Turcan și Orban FOTO AGERPRES
Turcan și Orban FOTO AGERPRES

A apărut o petiție adresată președintelui Klaus Iohannis și premierului Ludovic Orban.

Petiția la care facem referire se numește „Nu modificării sporurilor din Sănătate! Nu modificării definirii și calculului sporului pentru condiții periculoase și vătămătoare prin OUG 114".

„Dragi colegi, prin semnarea acestei petiții vă opuneți scăderii sporului pentru condiții de pericol și vătămătoare. Semnând această petiție vă opuneți OUG 114 care va face ca acest spor să devină fix, în valoare de 500 lei. Procentul prin care se va calcula acest spor va fi aplicat la salariul minim pe economie și nu la salariul de bază, ca până acum.

Vor apărea scăderi dramatice ale veniturilor dvs în cazul adoptării acestei OUG 114. Fiți demni și apărați-vă drepturile!

Mereu guvernanții s-au bazat pe lipsa noastră de organizare sau pe bunul nostru simț, considerând că suntem slabi și lași. Vă rog să dăm dovadă că la 30 de ani de la Revoluție știm să trăim liber, cu frunțile sus și suntem demni, apărându-ne drepturile. Acestă petiție ii este adresată domnului președinte Klaus Iohannis, domnului prim ministru Ludovic Orban și Guvernului României!”, se precizează în textul petiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel