Petiție despre Grindeanu, în topul numărului de semnături. Se bate cu Dacian Cioloș

Petiția "Susținem Guvernul Grindeanu" a strâns 56.970 semnături și se află în top 10 cele mai populare. Se bate cu petiția "Susțin Platforma România 100" care numără 55.358.

"PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției.

Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie.

PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc", se arată în descrierea petiției pentru susținerea premierului.

Despre petiția pentru Dacian Cioloș aflăm: "Textul Platformei #Romania100 propusa de Dacian Ciolos poate fi consultat pe ro100.ro

Disclaimer: Sprijinul pentru Platforma #Romania100 se realizează prin semnatură pe website-ul gratuit www.petitieonline.com. Platforma Romania100 nu își asumă responsabilitatea pentru funcționarea și conținutul website-ului mentionat".

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel