Peter Mangs, un ucigaș în serie, a vrut să-l omoare pe Zlatan Ibrahimovic

Peter Mangs, ucigaşul în serie care a terorizat oraşul suedez Malmo, a dezvăluit într-o carte pe care a scris-o după gratii că a intenţionat să-l omoare pe fotbalistul Zlatan Ibrahimovic. "Ar fi fost o poveste al naibii de interesantă pentru presă", a spus ucigașul în serie.

Peter Mangs a terorizat oraşul suedez Malmo în perioada decembrie 2009 - octombrie 2010. Se presupune că a ucis cel puţin 15 persoane în aceste 10 luni, faptele sale având la bază ura rasială. Femeile pe care le-a omorât erau suedeze, dar se aflau în compania unor prieteni imigranţi.

Într-un pasaj din cartea sa autobiografică, Peter Mangs povesteşte un episod care îl are în centru pe Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez cu tată bosniac şi mamă croată, născut chiar la Malmo.

Citește și: Hollande l-a invitat la Elysee pe Ibrahimovic. Atacantul PSG l-a refuzat

La începutul anului 2010, Mangs a văzut Ferrari-ul lui Ibrahimovic parcat în zona Dalaplan, din partea de sud a oraşului. Imediat i-a venit ideea să-l împuşte pe fotbalist şi, cum era în oraș cu bicicleta, a pedalat grăbit spre casă, pentru a-şi lua arma.

Norocul lui Ibrahimovic a fost că, până s-a întors Mangs, el a apucat să plece din zonă cu maşina. "Ar fi fost o poveste al naibii de interesantă pentru presă", scrie Peter Mangs în cartea sa, potrivit romaniatv.net.

Peter Mangs a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel