Petardele fac tot mai multe victime. Monica Pop: Ce fac autoritățile? Copii și adulți mutilați definitiv

Alexandru Ichim / 28 dec 2019 / 11:45 Salveaza PDF Comentarii
Prof. Univ. Dr. Monica-Daniela I. Pop – Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice
Prof. Univ. Dr. Monica-Daniela I. Pop – Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice

Monica Pop, profesor doctor la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice, trage un semnal de alarmă în ceea ce privește accidentele cu articole pirotehnice. 

Monica Pop, specialist oftalmolog, susține că sunt tot mai multe victime din cauza petardelor și artificiilor. Medicul le atrage atenția autorităților și cere să fie luate măsuri. 

”PETARDELE AU "LOVIT" DIN NOU! AUTORITATI COMPETENTE, OPRITI-LE! COPII si adulti, UNII MUTILATI DEFINITIV, CARE VOR SUFERI TOT RESTUL VIETII pentru un moment de distractie iresponsabilă!

Copii în stare gravă 

 

Din nefericire, la noi sînt deja internati 2 copii, grav afectati în urma exploziei de petarde. Unul nu a avut nici o șansâ, a pierdut vederea ochiului respectiv! Al doilea e și el grav afectat si va mai avea nevoie si de alte operatii! Ramine cu sechele, in cel mai bun caz!

Mai sint citeva zile pînâ la Anul Nou! Pocnitori peste tot, toata ziua! Ce fac autoritatile pentru a stopa aceste nenorociri? POLITIA în primul rînd? Dar parintii? Dar noi toti?”, a precizat medicul Monica Pop pe contul său de Facebook. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29