Peste 75 % din tranzacţiile de cumpărături ale clienţilor Băncii Transilvania sunt tranzactii contactless cu cardul, telefonul şi BT Play

Peste 75% din tranzacţiile de cumpărături ale clienţilor Băncii Transilvania în România sunt tranzacţii contactless cu cardul, telefonul şi cu accesoriile BT Pay, conform unui comunicat de presă.

Volumul plăţilor contactless efectuate de clienţii BT s-a dublat faţă de perioada similară a anului trecut, trend susţinut inclusiv de noile modalităţi de plată, precum wallet-ul BT Pay, Apple Pay, respectiv prin smartwatch - Fitbit Pay şi Garmin Pay.

'Ne bucurăm de receptivitatea clienţilor noştri privind soluţiile noi de banking. Cifrele ne arată că bankingul - mai ales cel digital - face parte tot mai mult din viaţa noastră. O aplicaţie de banking pe telefon, de exemplu, schimbă total experienţa de shopping sau de transfer de bani. În prima jumătate a anului focusul nostru a fost adăugarea de noi facilităţi în BT Pay, iar din iunie, inclusiv clienţii BT care au iPhone sau Apple Watch pot face plăţi contactless direct cu telefonul, banca noastră oferind acest serviciu odată cu lansarea Apple Pay în România', a declarat Oana Ilaş, director executiv Dezvoltare şi Management Produse Retail, BT. Peste 2.000 de descărcări/ zi BT Pay s-au înregistrat în prima jumătate a acestui an, iar numărul plăţilor cu telefonul, prin BT Pay, s-a dublat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel