Peste 500 de jandarmi asigură paza la Dinamo-FC Barcelona,

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea și siguranța publică la meciul dintre Dinamo și FC Barcelona. Meciul va avea loc sâmbătă, 11 august, de la ora 20.15 pe Arena Națională din București. [caption id="attachment_218493" align="alignnone" width="310"] Sursă foto: gsp.ro[/caption]

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să evite incidentele care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să ocolească forme ale violenței verbale sau fizice care să conducă la manifestări brutale. În plus, spectatorii sunt sfătuiți să vină la meci la ora 17.45, o data cu deschiderea porților de acces, pentru nu se produce aglomerație la intrarea în stadion.

Jandarmii vor veghea asupra ordinii și siguranței publice pe traseele de deplasare ale suporterilor, în apropierea și în incinta arenei sportive, dar și asupra protecției echipelor de fotbal și a oficialilor.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, este interzis accesul în stadion cu bannere sau mesaje care au conținut xenofob, rasist sau obscen, cu material pirotehnice, substanțe iritant-lacrimogene, obiecte contondente, cu băuturi alcoolice sau în stare vădită de beție.

Intrarea în parcul sportive se va face exclusiv pe baza biletului de acces și a acreditării de presă. Pietoni vor merge prin Bd. Basarabia, str. Maior Coravu, Bd. Piere de Coubertin, conform schemei de pe spatele biletului, iar pentru cei care dețin și taloane de acces intrarea VIP și a persoanelor cu dizabilități se va face prin Str. Maior Coravu, .

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel