Pesta porcină Teleorman. Daea: Nu îmi cereţi mie detalii. Nu ne putem juca

În contextul pestei porcine africane, care a ajuns şi în Teleorman, judeţ în care fiul lui Liviu Dragnea are o fermă de porci, ministrul Agriculturii a fost contact de Antena 3 pentru a oferi mai multe detalii. 

"Îmi pun mari semne de întrebare, dacă a fost intenţionat sau a fost o nesăbuinţă a cuiva. Organele abilitate vor stabili, eu nu am de unde să ştiu. Îmi pun semne de întrebare. Cum pot ajunge două cadavre în pădure pur şi simplu? ANSVSA a solicitat Direcţiei Sanitare de la Teleorman să ia măsurile juridice care se impun, să ceară sprijinul organelor abilitate.

Nu ne putem juca cu o asemenea situaţie (...) Ne face rău şi acest rău trebuie rupt pentru totdeauna. Este o boală extraordinar de periculoasă, iar comportamentul trebuie să fie cel dictat de unităţile sanitar - veterinare şi pe care îl stipulează legea.

Porcii ăia nu au ajuns pur şi simplu acolo. Cineva i-a adus acolo. Nu îmi cereţi mie detalii, că nu eu anchetez, să văd eu drumul pe care l-au urmat aceşti porci. Mă gândesc la tot felul de situaţii. Eu nu fac scenarii. Aştept, mă gândesc la ele, iar cei care sunt abilităţi de lege stabilesc ce şi cum", a spus Petre Daea în emisiunea Obiectiv, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel