Pesedistul Bunea Stancu rămâne cu PNL

psd_nu_e_incantat_de_propunerea_lui_sapunaru_la_transporturi_sustin_surse_social_democrate_101621_1_51898400
psd_nu_e_incantat_de_propunerea_lui_sapunaru_la_transporturi_sustin_surse_social_democrate_101621_1_51898400

Bunea Stancu (PSD) ignoră spusele lui Victor Ponta și ale lui Liviu Dragnea. Liderul PSD Brăila nu renunță la colaborarea cu PNL.

VEZI ȘI:  Lăzăroiu îi face imbecili pe liberalii care cer DEMISIA lui Băsescu

"Rugămintea lui Liviu Dragnea este să facem majorităţi fără PNL, cum de altfel a şi declarat public (...) Este o recomandare a centrului, a preşedintelui executiv al partidului", a declarat Bunea Stancu, după ședința de taină cu Liviu Dragnea.

PSD-ul a decis la Brăila să facă alianță cu PNL-ul

"Biroul Politic Judeţean a propus şi Comitetul Executiv a aprobat să păstrăm relaţia cu PNL în formatul care a fost şi până acum. Dacă vom avea, noi sau ei, o impunere deosebită de la nivel naţional, atunci vom discuta situaţia respectivă. Numai că, aşa cum ştiţi, noi nu aveam, neapărat, un format din acesta de supunere, ci avem o anume libertate. Să facem cum credem că e mai bine, ca să obţinem nişte rezultate. Până la urmă, despre asta vorbim', a declarat prim-vicepreşedintele PSD Brăila, primarul Aurel Simionescu, scrie Știripesurse.

"Dacă discutăm despre votul la prezidenţiale, de fapt asta este miza, atunci, sigur, că acolo este o altă abordare. Eu vreau un candidat şi PNL vrea alt candidat. Aici suntem divergenţi. Dar dacă discutăm despre nişte lucruri care trebuiesc făcute în oraş sau judeţ, nu mai suntem divergenţi", a spus Simionescu.

Liderii PSD au decis luni sa faca aliante cu PPDD acolo unde e nevoie de majoritate si ca liberalii trebuie eliminati din toate functiile de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel