Urmărește emisiunea live


Persoanele neasigurate, lista serviciilor medicale de care pot beneficia și condiția. Diferența dintre asigurați si neasigurați. CNAS: 50 de lei pe persoană pe an

Fotografie de la Pavel Danilyuk: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/chirurg-medic-doctor-medicamente-7108142/
Fotografie de la Pavel Danilyuk: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/chirurg-medic-doctor-medicamente-7108142/

Care sunt serviciile medicale de care vor putea beneficia persoanele fără asigurare medicală, în ce condiții și care e diferența dintre asigurați și neasigurați? Aflați răspunsul în rândurile de mai jos.
 
 

Românii care nu au asigurare de sănătate pot beneficia de o serie de servicii medicale de bază, parte din ele menite să depisteze timpuriu unele afecțiuni, dar și pentru degrevarea serviciilor medicale de urgență, potrivit unui proiect de OUG anunțat de Ministerul Sănătății.

Despre pachetul de servicii medicale, precum și impactul financiar pe care îl are acest proiect, ne-a vorbit Mihaela Tănase, purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

”Acest proiect de Ordonanță a Guvernului pentru modificarea și completarea Legii Sănătății, a Legii 95, asigură cadrul legal pentru punerea în aplicare a Acordului de împrumut ratificat prin Legea 1/2021, acord de împrumut încheiat între România și Banca Mondială.

Prin cadrul acestui proiect, ținta asumată este de 2 milioane de persoane neasigurate care vor beneficia de un pachet de servicii medicale extins, acordat la medicul de familie”, a declarat, în exclusivitate, pentru DC Medical Mihaela Tănase, purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

În ce condiții se poate beneficia de ”pachetul extins”? Ce presupune pachetul extins? Aflați pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel