Permisele auto, livrate la domiciliu de Poșta Română. Contract de peste 27 milioane de lei

Poşta Română a recâştigat contractul pentru livrarea permiselor auto la domiciliile solicitanţilor.

Compania Naţională Poşta Română a câştigat un contract de peste 27 milioane de lei cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) în baza căruia va livra, la domiciliul titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor, în următorii doi ani.

În baza contractului estimat la 27,31 milioane lei, compania va livra aproximativ 4.800.000 trimiteri pe toată durata contractului (2.400.000 trimiteri pe an).

Un contract recâștigat 



Anterior, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, care a câştigat, în anul 2017, un contract în urma unei licitaţii la care a participat şi una dintre cele mai importante firme de curierat din România. La procedura de anul acesta s-au înscris aceleaşi două companii, principalii jucători locali de pe piaţa de profil, iar Poşta Română a avut, din nou, oferta câştigătoare. Dacă, în 2017, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, anul acesta, accentul s-a pus pe cel mai bun raport calitate-preţ.

"Dacă, în anii anteriori, preţul ofertat făcea diferenţa între Poşta Română şi companiile concurente, de data aceasta compania a câştigat contractul obţinând cel mai bun punctaj la factorii de evaluare calitativi şi financiari. Este a doua oară când câştigăm în faţa celei mai mari firme de curierat din ţară, ceea ce demonstrează că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice furnizor de servicii de curierat", a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel