Performanță colosală! Eliza Samara e campioană europeană la tenis de masă

Elizabeta Samara a câștigat duminică medalia de aur în proba de simplu de la Campionatul European de tenis de masă de la Ekaterinburg (Rusia). Românca a învins-o în finală pe olandeza Jie Li, cu scorul de 4-3 la seturi (11-6, 9-11, 3-11, 11-7, 12-14, 11-4, 11-4).

Elizabeta Samara, multiplă campioană europeană la dublu feminin și dublu mixt, a câștigat în Rusia primul ei titlu european la simplu. Astfel, ea a adus României primul aur continental după o pauză de 12 ani de la precedentul succes al Otiliei Bădescu din 2003, potrivit Agerpres.

În finală, Elizabeta Samara a avut un meci dificil în prima parte în fața unei olandeze de origine chineză. Deși Eliza a câștigat primul set, a fost condusă apoi cu 2-1 și 3-2 la seturi. În ultimele două seturi însă, românca și-a dovedit superioritate și s-a impus clar cu un dublu 11-4, obținând medalia de aur.

[citeste si]

Până în finală, Samara le-a eliminat succesiv pe Alexandra Privalova (Belarus) cu 4-1, slovaca Eva Odorova cu 4-0, Tetiana Bilenko (Ucraina) cu 4-0, Georgina Pota (Ungaria) cu 4-1 și pe rusoaica Polina Maihailova cu 4-1.

Samara a mai câștigat la Ekaterinburg încă două medalii de argint: cu echipa și la dublu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel