Percheziții DNA la primăria Constanța. Radu Mazăre: Nu știu dacă mă mai întorc acasă

Edilul Radu Mazăre confirmă perchezițiile DNA de la primăria pe care o conduce și arată că nu ar fi surprins dacă anchetatorii l-ar "sălta".

"Am discutat cu ei de dimineaţă, a venit înaintea mea viceprimarul, ca să asiste la percheziţii. M-am spălat pe cap, m-am dat cu un deodorant care îmi aduce aminte de Brazilia, m-am îmbrăcat mai gros... S-ar putea să mă întorc, s-ar putea să nu mă întorc acasă. Asta-i viața", a spus Mazăre, adăugând că "trăim ca pe vremea Securității sau a Gestapo-ului".
 
Procurorii DNA efectuează joi dimineață percheziții în 13 locații din București, Cluj și Cinstanța într-un dosar de corupție. Singura instituție publică vizată de aceste percheziții este primăria din Constanța, condusă de Radu Mazăre.
 
"Dacă mă umflă, îmi iau telefonul, dacă nu mă umflă, mă duc să dau o tură cu caiacul, că e o zi frumoasă. Eu am întrebat dacă mă umflă şi mi-au zis că nu, dar nu se ştie niciodată. Nu ştiu nimic. Contractele astea şi firmele astea, eu nu mai sunt acţionar de 12 ani în ele. La ziar, la televiziune sau la firma de pază," a declarat Mazăre.
 

Percheziții DNA la primăria din Constanța într-un dosar de corupție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel