Pepsi renunță la producerea de băuturi răcoritoare în Grecia

PepsiCo, firma mamă a PepsiCo-Ivi, a anunţat luni încheierea operaţiunilor la fabrica sa din Inofyta, Viotia, după şase ani în care s-au înregistrat pierderi.

La 90 de ani de la primele băuturi răcoritoare produse în Grecia sub numele Ivi şi la 43 de ani după ce compania Ivi-Panagopoulos a început să producă pentru prima dată Pepsi Cola în ţară, funcţionarea utilajelor de la fabrica PepsiCo-Ivi a fost oprită luni, transmite site-ul ekathimerini.com.

PepsiCo este cel mai recent exemplu de companie multinaţională care iese de pe piaţa elenă. Grecii vor consuma de acum înainte băuturi Pepsi aduse din import, iar fabrica din Inofyta va fi transformată într-o facilitate de stocare.

[citeste si]

În 2013, PepsiCo-Ivi a închis fabrica de îmbuteliere a apei de la Loutraki, care ar urma să fie achiziţionată de firma Hellenic Water din Cipru.

Producţia de sucuri Ivi va continua în Grecia la filiala din Sparta, în timp ce producţia de snacks-uri va fi realizată la fabrica Aghios Stephanos deţinută Tasty Foods, o subsidiară a PepsiCo.  (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel