Pentru "Justițiarul" PP-DD Eduard Dumitraşcu anul 2013 are 372 de zile

Surprinzător. Pe calendarul folosit de candidatul PP-DD pentru Camera Deputaţilor la Buzău, Eduard Dumitrașcu, ca fluturaș electoral, anul calendaristic are 372 de zile.

Eduard Dumitrașcu aspiră la un fotoliu de deputat în viitorul Parlament. El candidează în colegiul numărul 6 din judeţul Buzău din partea PP-DD și se prezintă ca fiind "justiţiarul tău în Parlamentul României", nu numai pe blogul său, ci și pe materialele de campanie. Eduard Dumitraşcu se declară un susținător pentru reintroducerea juraţilor în instanţele din România ca o formă de protecţie împotriva abuzului puterii statale. Candidatul PP-DD crede că, astfel, se va asigura un plus de transparenţă actului de decizie în Justiţie.

Doar că Justiția va avea mult de muncă anul viitor, întrucât în calendarele folosite de Eduard Dumitrașcu ca fluturașe electorale, toate cele 12 luni au câte 31 de zile, iar fiecare lună începe cu o zi de marți, scrie România TV. De asemenea, fiecare lună se termină joia.

Dumitrașcu, apropiat al lui Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD, este consilier județean în Buzău și vicepreședinte al Partidului Poporului.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel