Pentru ce se roagă astăzi Anca Boagiu

[] []

18 noi 2012 / 15:54
Salveaza PDF Comentarii
anca_boagiu
anca_boagiu

Candidaţii din Bucureşti ai Alianţei România Dreaptă (ARD) au sărbătorit duminică "Ziua Bunăvoinţei", iniţiativa preluării acestei sărbători, care a apărut în Japonia, aparţinând Sandrei Pralong, candidat din partea PNŢCD pentru Senat în colegiul 6, din Sectorul 3. Cu această ocazie, fostul ministru al Transporturilor, democrat-liberala Anca Boagiu, a împărțit icoane și a declarat că va dedica întreaga zi rugăciunilor pentru toți politicienii din România.

“Azi toți trebuie să ne rugăm ca Dumnezeu să ne deschidă inimile. Eu azi nu voi face altceva decât să mă rog în primul rând pentru cei care răspund de destinele acestei țări, fie că sunt politicenii din USL, fie că sunt politicienii din ARD și o să mă rog ca inimile să fie deschise ca să găsim calea dreaptă pentru România”, a declarat Boagiu, citează NewsIn.

Vicepreședintele PDL a împărțit apoi tuturor candidaților prezenți, precum și jurnaliștilor, câte o icoană cu Maica Domnului și Iisus Hristos pe cruce și a declarat că își dorește ca Dumnezeu să binecuvânteze fiecare casă în care ajunge icoana de la ea.

Referitor la sărbătorirea Zilei Bunăvoinței, Sandra Pralong a ținut să precizeze că s-a dorit să se facă un "alt fel" de campanie, o campanie a "gentileţii", un sentiment care creşte serotonina.

“Societatea românească este sfâșiată și e momentul să ne gândim mai bine cum ne comportăm unii cu alții și noi, care avem inima ca simbol, sărbătorim azi Ziua Bunăvoinței. Fiecare dintre noi va face gesturi de bunăvoință, le vom continua tot anul și vor fi gesturi spontane”, a explicat ea. “S-au făcut cercetări pe tema bunăvoinței și se arată științific că atunci cînd primești un act de gentilețe îți crește serotonina, adică hormonul fericirii, iar și cei care se uită la un act de bunăvoință între terți, precum și cei care oferă asemenea gesturi împărtășește această bucurie”, a precizat Pralong.

Un alt candidat ARD, Anca Constantinescu, a mărturisit că se va duce să dea invitații la teatru în semn de bunăvoință, fără să ofere mai multe detalii.

VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.d4a4.n3