Pensii speciale parlamentari. Mircea Ionescu Quintus, afirmație INCREDIBILĂ: Vor alege între PNL și o pensie nesimțită

Seniorul PNL Mircea Ionescu Quintus a comentat inițiativa legislativă de a oferi pensii speciale parlamentarilor.

„Aș vrea să vă spun că eu am avut 3 mandate întregi ca parlamentar, unul ca deputat, două ca senator. Și după ce am contribuit în perioada aceasta la fondul de pensii, am o pensie de 1.441 de lei. Nu puteau să mă rezolve (nr. Petru Daia și Florin Iordache) pentru că eu refuz o asemenea pensie.

Vreau să vă spun că azi am luat hotărărea, la propunerea președintelui nostru, doamna Gorghiu, să nu susținem în niciun fel, o asemenea inițiativă rușinoasă, a unor parlamentari! Îmi e și jenă, și eu am fost atâta vreme alături de ei, dar nu de aceștia!

Citește și: Pensii speciale parlamentari. Petre Daea-Ilie Șerbănescu, dispută aprinsă. "Nu ține ce spuneți. M-ați iritat"

La ședința de astăzi au fost prezenți foarte mulți parlamentari liberali: cei care au luat cuvântul au spus clar că ei nu susțin această inițiativă. Deci nu este o rușine a PNL, ci trebuie să ne spălăm, dacă este vreo pată, pe fața noastră.

Nu s-a făcut o verificare, dar, vă asigur că se va face. Și când vom ști sigur de parlamentarii noștri care au semnat o asemenea inițiativă, vom sta de vorbă cu ei și vor trebui să aleagă între PNL și o pensie nesimțită!”, a declarat Mircea Ionescu Quintus, președinte de onoare PNL, la Realitatea, în emisiunea „Jocuri de Putere”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel