Pensii/indemnizații copii. Cioloș: Să explice de ce a mințit fără scrupule

Dacian Cioloș este de părere că prim-ministrul Mihai Tudose trebuie să se prezinte în fața Parlamentului și să dea explicații în legătură cu plafonarea indemnizațiile pentru mame, așa cum a procedat el la solicitarea lui Liviu Dragnea. 

”Din ciclul 'dacă doriţi să revedeţi': unii lideri politici au o capacitate de anticipare surprinzătoare! Iată ce scria domnul Dragnea într-o scrisoare deschisă în 8 Septembrie 2016. Folosind aceeaşi măsură a PSD este, evident, momentul ca actualul Premier să fie chemat în Parlament, să explice ce are de gând cu pensiile, cu indemnizaţiile pentru creşterea copilului, cu taxele, cu bugetul ţării în general”, scrie, joi, Dacian Cioloş într-o postare pe Facebook la care ataşează scrisoarea transmisă de Liviu Dragnea din septembrie anul trecut.

De asemenea Dacian Cioloş mai solicită coaliţiei de guvernare să explice alegătorilor de ce a trecut prin Parlament 'lucruri neaplicabile'.

”Să explice de ce coaliţia PSD-ALDE a minţit fără scrupule oamenii anul trecut, când au promis şi au trecut prin Parlament lucruri care erau evident neaplicabile. Este în primul rând o datorie faţă de cei care i-au votat”, notează fostul premier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel