"Pedeliștii, cu mânuțele ridicate ca să facă mișcarea lui Băsescu". Cine o spune

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu și vicepreședintele Victor Negrescu aplaudă măsurile luate de Guvernul Ponta, care "îşi asumă responsabilitatea privind respectarea promisiunilor adresate în timpul campaniei electorale". Nu aceleași cuvinte de laudă le au pentru politicienii din Opoziție, care "stau cu mânuța ridicată ca să facă un pic de mișcare" până la Mișcarea lui Traian Băsescu

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că "Guvernul, condus de premierul Victor Ponta, îşi asumă responsabilitatea privind respectarea promisiunilor adresate în timpul campaniei electorale. Spre deosebire de criticile adresate de unii parlamentari PDL plângând după tătucul lor Traian Băsescu, pot spune că acest Guvern şi premierul Victor Ponta ştiu ce au de făcut: să reclădească o ţară distrusă în ultimii 9 ani de scandalurile declanşate de democrat liberali şi preşedintele suspendat.", scrie pefață.ro.

Victor Negrescu, vicepreședintele PSD Alba, a completat: "Cred că în prezent în PDL este o competiţie pentru care pleacă mai repede la Mişcarea lui Băsescu. Stau cu mânuţele ridicate şi speră să fie aleşi pentru a face şi ei un pic de mişcare.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel