PE MÂNA CUI DĂM BUCUREȘTIUL? Nicușor Dan și-a ratat șansa!

Dezbaterea electorală organizată de Grupul pentru Dialog Social cu titlul “PE MÂNA CUI DĂM BUCUREȘTIUL?“ nu a făcut decât să demonstreze evidențele. Nicușor Dan sau Cătălin Predoiu? Întrebarea este retorică! Evident, pe mâna și priceperea lui Cătălin Predoiu, spune PNL.

Dezbaterea, organizată cordial, lipsită de exigentele unui platou de televiziune, a reușit să scoată în evidență omul Nicușor Dan, un om pe care îl depășește propria aroganță și suficență. Omul care clamează, ipocrit, că prin câteva plângeri penale luptă să salveze Bucureștiul. Păi cum este Nicușor Dan în slujba bucureștenilor când le refuză acestora unica șansă de a nu fi total acaparați și subjugați mafiei PSD?

Prin refuzul categoric pentru oferta absolut generoasă din partea candidatului PNL Cătălin Predoiu ca în ultima săptămână de campanie , în urma unui sondaj de opinie, cel mai bine plasat candidat din spectrul de drepta să fie susținut de către celălalt candidat care să se retragă din cursa electorală, Nicușor Dan și-a ratat șansa răspunzând arogant: "Răspunsul meu este negativ, mare parte din votanții mei nu merg către candidatul PNL". Dar votanții PNL ar fi dispusi să voteze cu Nicușor Dan dacă el ar fi candidatul cel mai bine plasat. Cătălin Predoiu dă dovadă de altruism lăsând pe plan secund cariera personală și punând pe primul loc interesul bucureștenilor. Prin această ofertă, PNL probează puterea de sacrificiu electoral în interesul bucureștenilor. Asta înseamnă să salvezi Bucureștiul, domnule Dan, să te lupți pentru ca Bucureștiul să nu intre pe mâna PSD și a mafiei din spatele doamnei Firea-Pandele. Nu prin câteva plângeri penale se salvează Bucureștiul, așa cum se laudă, total nejustificat candidatul USB.

[citeste si]

Din dezbaterea GDS a răsărit încă o hibă a lui Nicușor Dan: un om plin de vanități dar fără ideologie. "Eu nu am spus niciodată că sunt de dreapta, evident nici de stânga. Cred că e nevoie de o forță politică nouă care să se ocupe de administrație, fără ideologie". Pentru cunoștința generală a lui Nicușor Dan: nu poate exista o forță politică fără ideologie! Candidatul partidului USB, un om care vrea să conducă administrația Capitalei, nu are nicio idée asupra direcției de dezvoltare a orașului. Bucureștenii vor o capitală europeană cu tot ce implică această noțiune, nu vor un oraș care să zacă în șantiere eterne din cauza unor plângeri depuse de Nicușor Dan, nu vor un oraș al cărui primar să nu știe altceva decât să numere panseluțe.

Respect pentru Cătălin Predoiu, un om serios și capabil, care face cinste electoratului de dreapta. "Îmi asum tot ce fac. Nu am de ce să îmi plec privirea în pământ. Până una alta noi, PNL, am făcut ceva. Deocamdată noi am făcut ceva, am pus pe masă o ofertă, concret. Am umplut jumătate de pahar. Vreau să văd cine umple cealaltă jumatate", a declarat candidatul PNL la Primăria Capitalei, în cadrul dezbaterii GDS. Răspunsul pentru Cătălin Predoiu este: Noi, bucureștenii de dreapta care vom vota Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei, vom umple cealaltă jumatate!!!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel