Pe cine va audia luni Comisia care anchetează activitatea CEC Bank

comisia_buget_finante
comisia_buget_finante

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe a Senatului, Cosmin Nicula, a anunțat vineri calendarul stabilit pentru ziua de luni al Comisiei care anchetează activitatea managerială a CEC Bank.

Potrivit anunțului, audierile vor începe luni, de la ora 11:00, primul care urmează a se înfățișa Comisiei de buget-finanţe din Senat, fiind președintele CEC, Radu Ghețea, informează Agerpres.

"Vom începe audierile luni dimineaţă, la ora 11,00, cu Gheţea, continuăm cu Cinteză (directorul Direcţiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteză - n.r.) şi terminăm cu Chiţoiu (vicepremierul Daniel Chiţoiu)", a declarat senatorul PSD, Cosmin Necula.

El a adăugat că şi în zilele următoare vor avea loc audieri, membrii Consiliul de Administraţie ai CEC fiind aşteptaţi în faţa Comisiei de buget-finanţe a Senatului în data de 10 decembrie.

'Calendarul ulterior, în funcţie de ce vom analiza în cursul zilei de luni, va fi următorul: Radu Gheţea - ori de câte ori va fi nevoie pentru comisie, Daniel Chiţoiu - ori de câte ori va fi solicitat de către comisie, membrii Consiliului de Administraţie şi de acordare a creditelor de la CEC, în zilele de marţi şi miercuri', a mai spus social-democratul.

Raportul cu concluziile Comisiei va fi prezentat până cel târziu în data de 18 decembrie Biroului Permanent al Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel