Pe cine se bazează PNL în Parlament. Rareş Bogdan: Cu această majoritate mergem la Cotroceni

Rareş Bogdan a spus care sunt forţele politice din Parlament pe care se bazează PNL joi, atunci când va merge să-l propună din nou pe Ludovic Orban premier după ce Guvernul Orban 1 a picat. 

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Rareş Bogdan a spus pe ce forţe politice se bazează PNL şi cine compune majoritatea coagulată în jurul ceie de-a doua propuneri de premier în persoana lui Ludovic Orban.

"Noi vom propune un premier în persoana lui Ludovic Orban care se va prezenta la Cotroceni cu o majoritate constituită în jurul Partidului Naţional Liberal, având de partea noastră atât USR şi PMP cât şi foarte probabil având de partea noastră demisionari din Pro România, respectiv parţial ALDE, probabil nu integral - am văzut declaraţia domnului Tăriceanu - dar cu siguranţă o bună parte din ALDE se va alătura demersului nostru cum au făcut-o şi în noiembrie anul trecut, atunci când am învestit Guvernul Orban. Şi, de asemenea, foarte probabil UDMR, care a anunţat că nu participă la o eventuală guvernare alături de PSD", a declarat Rareş Bogdan la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel